One-stop autoshop

Winterbanden, een nieuwe auto of apk-keuring tussen Hoorn en Alkmaar

De services van uw vaste autogarage

Wij zijn een one-stop autoshop. Van de aankoop van uw nieuwe auto tot de apk-keuring: wij voeren al uw autowerkzaamheden in de Kop van Noord-Holland uit tegen zeer scherpe prijzen. Voor de snelste service maakt u direct een afspraak of belt u 072 - 502 17 17 of 06 - 13 22 60 48.

Apk-keuring

Uw Algemene Periodieke Keuring laat u natuurlijk door ons uitvoeren. Met ons BOVAG-kwaliteitskeurmerk bent u verzekerd van de beste service. Voldoet uw auto niet aan de apk-eisen? Wij zorgen voor een grondige onderhoudsbeurt.

Montage - Banden, uitlaat, schokdempers en meer

Wij monteren al uw (seizoens)banden, schokdempers, uitlaten en meer. Wij zijn er voor alle mogelijke auto-onderdelen en -benodigdheden.

Moderne elektronica

Ook voor het plaatsen van moderne elektronica draaien wij onze hand niet om. ABS, triptonic of een moderne airco-installatie? Wij zorgen dat uw auto helemaal naar uw wensen up-to-date wordt gemaakt.

Uitlijnen

Sinds kort hebben een nieuwe aanwinst in huis: een nieuwe uitlijnmachine voorzien van de modernste techniek. Waarom zou u uw auto door ons laten uitlijnen? Een goed uitgelijnde auto bespaart brandstof, heeft een betere wegligging en vermindert de slijtage van banden aanzienlijk.

Financieringsadvies

Voor veel mensen is een nieuwe auto een grote uitgave. Betaalt u het hele aankoopbedrag liever niet in een keer? Wij adviseren u over afbetalingsregelingen en leningen.

Grote en kleine beurt voor oldtimers

Een van onze specialismen is het onderhoud en de restauratie van oldtimers. Wij verzorgen naast onderhoudsbeurten ook de apk-keuring van uw oldtimer en zorgen ervoor dat hij zo lang mogelijk in originele staat veilig de weg op blijft kunnen.

 

Wij vervangen versleten kabels en andere onderdelen, waarbij we zo veel mogelijk de originele onderdelen gebruiken en waarbij we werken met hoogwaardige materialen en technieken, zodat uw oldtimer zo veel mogelijk in zijn originele staat verkeert.