One-stop autoshop

De services van uw vaste autogarage in regio Hoorn

Winterbanden, een nieuwe auto of apk-keuring

Wij zijn een one-stop autoshop. Van de aankoop van uw nieuwe auto tot de apk-keuring: wij voeren al uw autowerkzaamheden in de Kop van Noord-Holland uit tegen zeer scherpe prijzen. Voor de snelste service maakt u direct een afspraak of belt u 072-5021717 of 06-13226048.

Apk-keuring

Uw Algemene Periodieke Keuring laat u natuurlijk door ons uitvoeren. Met ons BOVAG-kwaliteitskeurmerk bent u verzekerd van de beste service. Voldoet uw auto niet aan de apk-eisen? Wij zorgen voor een grondige onderhoudsbeurt.

Montage - Banden, uitlaat, schokdempers en meer

Wij monteren al uw (seizoens)banden, schokdempers, uitlaten en meer. Wij zijn er
voor alle mogelijke auto-onderdelen en -benodigdheden.

Moderne elektronica

Ook voor het plaatsen van moderne elektronica draaien wij onze hand niet om. ABS, triptonic of een moderne airco-installatie? Wij zorgen dat uw auto helemaal naar uw wensen up-to-date wordt gemaakt.

Uitlijnen

Sinds kort hebben een nieuwe aanwinst in huis: een nieuwe uitlijnmachine voorzien van de modernste techniek. Waarom zou u uw auto door ons laten uitlijnen? Een goed uitgelijnde auto bespaart brandstof, heeft een betere wegligging en vermindert de slijtage van banden aanzienlijk.

Verkoop

Op aanvraag kunt u bij ons auto’s van alle merken aanschaffen. Wij zijn een merkonafhankelijk bedrijf en voorzien u daarom van objectief advies. Samen zoeken wij een nieuwe auto of een occasion, perfect passend bij uw wensen en budget.

Neem contact op voor meer informatie

Inruil

Tijd voor een nieuwe auto? Ruil uw oude auto in en kies voordelig een nieuwe uit. Wij bepalen de exacte waarde zodat u zeker weet dat u waar krijgt voor uw geld.

Taxaties

Als er iets met uw auto gebeurt, keert uw verzekeraar alleen de dagwaarde uit. Laat daarom uw auto door ons taxeren. Als u kunt aantonen wat uw auto daadwerkelijk waard is, is dat ook het bedrag dat wordt uitgekeerd bij schade, ongevallen en diefstal. Wel zo verstandig.

Financieringsadvies

Voor veel mensen is een nieuwe auto een grote uitgave. Betaalt u het hele aankoopbedrag liever niet in een keer? Wij adviseren u over afbetalingsregelingen en leningen.