One-stop autoshop

Professioneel auto-onderhoud tussen Hoorn en Alkmaar

Dé autogarage in de Kop van Noord-Holland

Voor een optimale levensduur is het belangrijk uw auto regelmatig te laten onderhouden. Autogarage Cees Spaansen Auto's, tussen Hoorn en Alkmaar, verleent onderhouds- en reparatieservices met veel verstand van zaken.  Wij zijn thuis in alle autosoorten en -merken, en beschikken over zeer moderne apparatuur en gereedschap.

Onderhoud

Uw auto is een groot goed. Om deze ook echt goed te houden is er van tijd tot tijd een onderhoudsbeurt nodig. Olie verversen, remmen afstellen of de distributieriem vervangen: allemaal zaken die regelmatig moeten gebeuren. De fabrikant van uw auto heeft vaak al een onderhoudsschema voor uw auto gemaakt. Als u uw auto door ons volgens dat schema laat onderhouden gaat u zeker veilig de weg op.

Maak een onderhoudsafspraak

Reparaties

Mankeert uw auto iets, dan wilt u er zo snel mogelijk wat aan doen. U kunt zonder afspraak bij ons langskomen voor kleine reparaties. Voor grotere mankementen belt u 072 - 502 17 17, 06 - 13 22 60 48 of maakt u direct een afspraak. We vinden altijd een snelle oplossing zodat u zo weer de weg op kunt.

Meer informatie

Restauratie van oldtimers

Voor het onderhoud aan of de restauratie van uw oldtimer bent u aan het juiste adres bij Cees Spaansen Auto's. Wij hebben vele jaren ervaring in het restaureren van klassieke auto's van alle merken, waarbij wij ons uiterste best doen de originele schoonheid en functionaliteit van de auto terug te geven. 

 

Onze restauraties zijn van hoge kwaliteit. Zo kloppen wij bijvoorbeeld altijd op traditionele wijze het plaatwerk, in plaats van met plamuur te werken en zorgen wij ervoor dat we waar nodig de originele onderdelen vinden via ons grote netwerk aan autospecialisten.

 

Heeft u een oldtimer die klaar is weer te schitteren zoals vroeger?
Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op